YachtMember – det nya och bekväma båtlivet

Redaktionen

YachtMember är en anpassning till det moderna båtmänniskan som gärna tar sig en båttur. Men som vill slippa allt runt omkring.

Trenden är tydlig – dagens båtägare åker gärna båt – men vill inte leva båtliv. Det vet båtproducenterna och det framgår tydligt av flera undersökningar.

Man tar sig med andra ord gärna en båttur när andan faller på men vill inte så gärna binda upp kapital, tid och engagemang i en båt.

Båten ska helst bara ge utan att kräva någonting tillbaks.

Därför har nu Bavia Yacht och Saltsjöns Marinpool startat YachtMember som ger tillgång till ett enkelt och flexibelt båtliv.

Pressmeddelandet i sin helhet:

YachtMember är det exklusiva medlemskapet som ger tillgång till ett enkelt, flexibelt och prisvärt båtliv. Ett medlemskap ger dig alla fördelar med båtlivet utan att behöva lägga tid och pengar på det arbete och underhåll en båt kräver. I YachtMember är du medlem i en specifik båt som du delar med andra fasta medlemmar.

Som medlem i YachtMember använder man bara bara båten. Underhållet tar fackmäm hand om. 

Bavia Yacht och Saltsjöns Marinpool inleder ett samarbete för att kunna erbjuda medlemmar i YachtMember fler och större båtar att välja mellan och båtinvesterare avkastning och fri service på sin båt.

Målet är att erbjuda både segel och motorbåtar för medlemmarna i YachtMember.

Redan nu finns möjlighet att bli medlem inför 2018 års säsong och för investerare att köpa båt som ingår i YachtMember.

Samarbetet bygger på att företagen utnyttjar sin kompetens för att ge bästa service till Båtinvesterare, kunder och medlemmar.

Russinen ur kakan
– Vårt mål är att erbjuda båtköpare en möjlighet till avkastning på sitt båtköp och dessutom ett helt bekymmerslöst båtägande. Saltsjöns Marinpool har störst erfarenhet i Sverige av att sköta denna verksamhet och ger på så sätt de bästa förutsättningarna för ett bekymmerslöst båtliv för våra medlemmar i YachtMember, säger Marcus Lindquist på Bavia Yacht.

– Genom ett samarbete med Bavia Yacht får vi tillgång till attraktiva båtmodeller i Bavarias hela program av segel och motorbåtar. Dessutom Bavias stora erfarenhet av att hjälpa kunder med sitt val av båt för sina önskemål och krav, säger Pierre Bessa Görmarker på Saltsjöns Marinpool.

Bavia Yacht AB är företaget som levererat flest segelbåtar i Sverige under de senaste tio åren. Företaget har erfarenhet av över 1 000 Bavaria leveranser och har kontor på ost- och västkusten.

Stort utbud
Bavia är sedan 27 år generalagent för Bavarias båtprogram i Sverige. Bavia säljer även Grand Soleil, Greenline och tillverkar Diva och Campus.

Saltsjöns Marinpool AB är det företag i Sverige som har längst erfarenhet av att erbjuda kunder det enkla båtlivet i en båtpool. I dag är de fortfarande Sveriges största och mest kompletta båtpool.

Mer info på Bavia Yacht AB och Saltsjöns Marinpool.

Se också:
Är du båtmänniska eller bara båtägare?

nyheter_2018_YachtMember_Ingang_YachtMemberIngang

Relaterade artiklar

nyheter_2018_BavariaKnipa2_Ingang_BAVVAN

Bavaria har styrfart igen!

nyheter_2018_BavariaKnipa_Ingang_Bavaria_rekonstruktion

Bavaria i knipa!

Spektakulart_2015_Snipa_med_V8_Snipa_med_V8

Snipan är Sveriges populäraste båt!

batar_segelbatar_2018_Diva24_Ingang_Diva24Ingang

Diva 24 SC – riggad och rustad för seglarskolor

Skriv en kommentar

Lämna en kommentar