Aquador 28 HT – elegans och fräcka finesser!

Flipper Marin i Täby höjer ribban med Aquador 28 HT med allt som skapar en första klassens modern, sportig, bekväm och funktionell familjebåt.

Nya Aquador 28 HT är resultatet av många års samlade erfarenheter samt en ödmjuk lyhördhet för många gamla kunders förslag på förbättringar.

Därav lösningar och finesser som en ovanligt väl tilltagen badplattform och ett lika generöst pentry med keramisk häll, stort utdragbart kylskåp samt rejäla avställningsytor.

En bobåt som med alla bekvämligheter. 

En välkommen finess är också den snitsigt utformade ”vinkylen” som håller alla slags drycker i exakt rätt temperatur.

Allt detta i denna hardtop som tack vare sin sinnrika inredningslayout känns betydligt större än de 8,55 x 3,05 meter det faktiskt är fråga om.

Sex personer till bords

Runt matbordet ryms lätt och ledigt sex personer och längst fram i fören tronar en Queen Size Bed som raderar ut all form av camping– eller ruffkänsla.

Under jättesängen finns ett rejält stuvutrymme för täcken, kläder och annat och på styrbord sida finns ytterligare dubbelkoj.

Allt toppat med ett toalett/dusch–utrymme med samma höga komfort och finesser som spoltoalett, handfat, eluttag och nivåmätare för septiktanken.

Jag älskar hardtop-konceptet. 

Claes Olivecrona, reporter.

Så fortsätter det, i stort och smått, och i förarstolen är känslan av att befinna sig på en kommandobrygga inte långt borta. Härifrån kontrollerar man Mercurys minst sagt pigga diesel–V6:a som ger en toppfart på väl över 30 knop.

Alla tänkbara funktioner

Vidare är förarplatsen begåvad med Simrads Glassbridge multiskärm med GPS, motordata och många smarta trimfunktioner. Lägg därtill det elektroniska reglaget, Active Trim, Cruise Control, bogpropeller, och fjärrmanövrerat ankarspel så klarnar bilden av ”kommandobrygga”.

I Flipper Marins koncept ingår också vad man kallar för ”All inclusive”. Som namnet antyder så har man prispressat bakat in det mesta av det bästa av tillbehör i grundpriset.

Aquador 28 HT  
Längd: 8,55 m
Bredd: 3,05 m
Motor: Mercury Diesel V6-270 hk.
Vikt: ca 2 950 kilo
Djup: 0,90 m
Bränsle: 365 liter.
Färskvatten: 125 liter.
Kojer 4 + 2
Max pers: 7
Pris (All inclusive): 1 999 000 kr.
Svensk återförsäljare: Flipper Marin

Adress: Hamnvägen 8, 183 57 Täby, Sweden
Telefon: +47 (0)8-544 442 40

 

 

Fler utställare

Saxdor_Seacastle

Stort intresse för Saxdors senaste modell

20190821_Support_MRN_6866_CMYK.jpg

Garmins trådlösa och högupplösta värld

Mercury_PUFFjpg

Tekniken bakom Mercurys utombordar-framgång!

Askeladden_P92_Puff

Askeladden och Suzuki satsar på effektiv framdrift

Digitala båtmässan är ett kommersiellt samarbete med Sweboats medlemmar