Stockholms största utbud av båtar och motorer!

Rubriken ovan lovar mycket. Men det stannar ändå inte där. För det välsmorda företaget Marindepån/Skanstull Marin erbjuder också service, vinter- och sommarplatser på alla sina tre båtvarv. För att nämna en del…

Men frågan är ändå om det inte är utbudet av nya båtar som imponerar mest.

Eller vad sägs om listan som i sin helhet lyder som följer:

Uttern:

Klassikernas klassiker! Urtypisk skandinavisk design med modern framtoning med och solid känsla. Allt toppat med funktioner som startspärr, ActiveTrim (i det flesta) och SmartCraft-instrumentering som ger dig överskådlighet och komplett information om din båt. Genuint, pålitligt och Nordiskt.

Silver:

Bevisar en gång för alla att att aluminiumbåtar inte måste vara sladdriga – tvärt om. Dessa båtar med hårda skal i aluminium och inbjudande innerliners i glasfiber är tysta, stryktåliga, rappa och lätta att underhålla i en skön kombination. Kan specialanpassas för vattenskidåkning, fiske eller bara för sol och bad.

Askeladden:

Ett anrikt norskt märke som inte bara har följt med, utan som i mångt och mycket också lett utvecklingen. Inte minst när det gäller daycruiser-konceptet i C-serien. Stort fokus på kvalitet, säkerhet, funktion och design. 

Bayliner:

Ett av världens mest kända båtmärken med många fördelar. Inte minst att stor och högeffektiv produktion ger mycket båt för pengarna (!). Oavsett val av storlek så innebär namnet Bayliner en särdeles rapp, välutrustad och färdig solskensracer.

TG:

Högkvalitativa mittkabinsbåtar skapade av den andra generationen i familjeföretaget Tage Gustavsson (TG) som alla har båtracing i blodet. Därav särdeles välsvarvade skrov med stor erfarenhet av allt från V-bottenformer till placering av varje steglist. Skyhög kvalitet i varje detalj.

Alukin:

Mist sagt tuffa aluminiumbåtar som kan sammanfattas med två ord – ”rough elegance”. Stort fokus på stryktålighet, körkomfort, och välsvarvade skrov (goda sjöegenskaper samt att båtarna ska vara gångbara i alla väder och årstider).

Linder:

En av Sveriges stora stoltheter av småbåtstillverkare. Programmet innehåller öppna rodd- och styrpulpetbåtar från tre och en halv till drygt fem meter, samt den populära Inkas-serien med fyra kanadensare. Lätta, starka, underhållsfria och 100 procent återvinningsbara!

Terhi:

Byggda i ABS-plast som har visat på en makalös stryktålighet och minimal klimatpåverkan genom åren. Finns i 19 olika modeller av roddbåtar och mindre styrpulpetbåtar. Flyter lätt även vattenfyllda (nåja) då utrymmet mellan ytter- och innerskroven är skumfyllda.

Marindepån/Skanstull Marin arrangerar en stor provkörningsvecka 7-12 september på Skanstull Marin.

Detta med uppåt 15 olika båtar sjösatta och flera att visa i hallen, massor av sköna höstpriser både för leverans relativt omgående och i vår.

Se marindepan.se

Adress: Sundstabacken 10, 120 30 Stockholm, Sweden
E-post: info@marindepan.se
Telefon: 08-556 709 00

 

 

Fler utställare

Saxdor_Seacastle

Stort intresse för Saxdors senaste modell

20190821_Support_MRN_6866_CMYK.jpg

Garmins trådlösa och högupplösta värld

Mercury_PUFFjpg

Tekniken bakom Mercurys utombordar-framgång!

Askeladden_P92_Puff

Askeladden och Suzuki satsar på effektiv framdrift

Digitala båtmässan är ett kommersiellt samarbete med Sweboats medlemmar