Ny kraft i ögonstenen genom Båtkusten!

Enkelt, bekvämt och roligt. Det är ett tydligt budskap från Volvo Penta, som blir ännu tydligare när man surfar in på – eller laddar ned appen – Båtkusten.

Alla återförsäljare, alla auktoriserade verkstäder och marinor, hela produktutbudet och katalogerna…

… kort sagt allt – finns där på en och samma hemsida, tydligt och lätt att hitta och med ett enda syfte – båtlivet, under Volvo Pentas vingar, ska vara enkelt, bekvämt och roligt.

Som ägare till någon av Volvo Pentas stora utbud av motorer och kringprodukter går det alltså blixtsnabbt att hitta det man söker för stunden.

Vi vill göra båtlivet så enkelt som möjligt!

 

Exempel kan vara att få tag på någon specifik reservdel eller en verkstad i närområdet som kan utföra en auktoriserad service – med allt vad det innebär av trygghet och garantier.

Som en del i servicen ingår just det som Volvo Penta sammanfattar med begreppet Easy Boating. Det inkluderar bland annat tillgång till hela Volvo Pentas jättelika servicenät via en enda kontaktpunkt.

Eller som de själva uttrycker det:

”Integrerade, digitala och bränsleeffektiva lösningar som är enkla att använda och dra nytta av. Innovativ, intuitiv och användarvänlig teknik i kombination med effektiva tjänster. Allt för att göra båtlivet enkelt, bekvämt och roligt. Det är det som vi på Volvo Penta kallar Easy Boating.”

En annan del som blir allt mer populärt, eller nödvändigt i takt med att fritidsbåtflottan åldras är vad man kallar för ”repowering”.

En gammal båt kan snabbt och enkelt få fantastiskt förbättrade egenskaper. 

 

Enkelt beskrivet är det när den gamla motorn i en för övrigt utmärkt båt börjar sjunga på sista versen.

Då spelar det plötsligt inte längre någon roll hur hög finishen på skrovet är eller hur snygga de nya dynorna i ruffen blev.

Ny teknik, motor och drivlina i gammal båt

Då gäller det att byta ut den gamla trotjänaren mot en ny moden motor. Ett jobb som Volvo Penta och deras auktoriserade verkstäder gärna går till djupet med då den bästa och mest ekonomiska lösningen inte sällan innebär en väl genomtänkt kombination av motor, drivlina och annat som hör till.

Mer fart mindre utsläpp

Ovan beskrivna ingrepp brukar alltså inte bara resultera i en ny motor utan också förbättrad körekonomi, minskade utsläpp – ja kort sagt en ny livsgnista till hela båten.

Håll ögonen öppna efter specialerbjudanden och lokala diton i Båtkusten-appen eller på www.batkusten.se!

Adress: Volvo Penta. Gropegårdsgatan 11, 417 15 Göteborg, Sweden
Återförsäljare: batkusten.se/aterforsaljare/

 

 

Fler utställare

Saxdor_Seacastle

Stort intresse för Saxdors senaste modell

20190821_Support_MRN_6866_CMYK.jpg

Garmins trådlösa och högupplösta värld

Mercury_PUFFjpg

Tekniken bakom Mercurys utombordar-framgång!

Askeladden_P92_Puff

Askeladden och Suzuki satsar på effektiv framdrift

Digitala båtmässan är ett kommersiellt samarbete med Sweboats medlemmar