SF Pontona – flytande pontonbryggor från ax till limpa!

Att gjuta en rejäl pontonbrygga i betong är en sak. Men att specialanpassa den för en specifik kund, specifika väderförhållanden och i alla tänkbara storleks- och prisklasser är en annan.

Det är just det ovan sagda som är det SF Pontonas specialitet. Att inte över- eller underdimensionera och att ta fram några av världens mest väderbeständiga flytbryggor och pontoner med minsta möjliga miljöåverkan.

På hemsidan sfpontona.se, under avdelningen ”installationer”, kan man botanisera bland brygg-, ponton- och hamnarranngemang som visar på just den enorma bredd som SF Pontona har gett sig tusan på att kunna leverera.

Varför inte en specialanpassad träklädd pontonbrygga som passar just båten, strömmarna, vindarna, isläget och alla andra speciella förhållanden som gäller vid ditt privata sjöställe?

Vi bygger bryggor till båtklubbar och privatpersoner men leverar också lösningar för oljetankers…

Andreas Neumüller , SF Pontona.

Eller kanske en helt ny hamn för båtklubben med gedigna wirekopplingar och tunga förankringar där klubbens medlemmar tryggt kan lämna sina båtar! Eller en hamn bestående av valfritt antal pontoner på 250 ton vardera och som kan ta emot oljetankers på 150 meters längd.

Eller så var det bara några pollare till din redan befintliga brygga som du behövde…

Till detta kommer en ständig produktutveckling som är imponerande, där nya byggtekniker och material där basaltfiberbryggan (som inte kan rosta) är ett färskt exempel.

Förutom det redan nämnda har SF Pontona förstås också Y-bommar, båthus, septiklösningar, pollare, elstolpar, förankringar, tågvirke och landgångar i sitt produktutbud…

…för att nämna en del.

Sist men inte minst säljer SF Pontona så mycket mer än bara produkter. Som kund blir man omhändertagen från besiktning och analys av platsen där bryggarrangemanget ska ligga till att sista bulten är dragen på plats.

Adress: Wallhamns hamn, 471 99 Wallhamn, Sverige
E-post: info@sfpontona.se
Telefon: +46 (0)304 66 81 82

 

 

Fler utställare

Mastervolt_Puff

Mastervolt – effektivt, lätt och stryktåligt med litium!

Snipan

Käringösnipan 22 – svensk social klassiker!

Nylunds_Nordstar_PUFF

Toppmoderna hyttbåtar från Finlands äldsta varv!

Selden_elektrisk_vinsch

Seldén – hissa segel med en knapptryckning!

Digitala båtmässan är ett kommersiellt samarbete med Sweboats medlemmar