First 36 – legendaren har fått en uppföljare

Elias Johansson Rimsby

Den kritikerrosade snabbseglaren First 36.7 har fått en lovande uppföljare som ska vara lite av en cruiser och mycket av en racer i ett och samma paket. Se inslaget!

Modern, lätt, sportig, lätthanterlig med liten besättning samt finurlig på mer än ett sätt. Det är bara några av de lovord som First 36 får. Men så har designteamet bakom båten också gjort allt för att inte bara hålla jämna steg med – utan också vida överträffa föregångaren First 36.7.

Mångsidigt användande

Till de redan uppräknad egenskaperna kommer också ett särdeles brett skrov, dubbla roder, reslig rigg, chines samt ett modulsystem som gör att båten han anpassas mellan för lata och soliga dagar till sjöss eller för brinnande krig på kappseglingsbanan – så som det passar för stunden.

Finurliga franska finesser

Vidare kan First 36 toppmodern och full av finurliga franska finesser där bland annat inredningen är befriande anpassningsbar för olika behov.

Ombonat spartansk

Sist men inte minst bjuder detta inslag på ett uttryck som man heller hör varje dag. Nya First 36 är helt enkelt “ombonat spartansk” – vad nu i hela båtvärlden det kan tänkas betyda.

Se inslaget!

First_36-fran_Beneteau

Relaterade artiklar

Beneteau_Gran_Turismo_41_inledningsbild

Gran Turismo 41 – första intrycken från testen

batar_motorbatar_2019_Beneteau_foiler_Beneteau_foiler

Beneteau sjösätter motorbåt med bärplan!

batar_segelbatar_2019_Beneteau_Oceanis_46.1_Beneteau_Oceanis_46.1_Puff

Beneteau Oceanis 46.1 – rymd i främsta rummet

batar_segelbatar_2019_Beneteau_Oceanis_30.1_Beneteau_30.1_

Beneteau Oceanis 30.1 – otrolig men ändå inte

Skriv en kommentar

Lämna en kommentar