Göta kanal 4 – här är den stjärnspäckade trailern

Elias Johansson Rimsby

Filmen Göta kanal – här är den stjärnspäckade trailernEva Röse, Tomas von Brömssen, Per Andersson, Björn Kjellman, Dilan Gwyn, Lottie Ejebrant och Sten Ljunggren. Det är ingen dålig laguppställning som gör upp i Göta kanal 4. Se trailern!

När ägarna till klassiska Anderssons Varv ska skilja sig kan de inte komma överens om vem som ska få det. De enas om att lösa det hela genom att tävla i varsin båt på Göta kanal, där vinnaren får varvet. Det blir ett fartfyllt race där allt är tillåtet med alla familjemedlemmar inblandade.

Se också:
Göta kanal 4 – Hamnen tar en titt bakom kulisserna!
Här är båtarna i kommande Göta Kanal-filmen
Göta kanal 4 – inspelningsplatser och tider!

Det är förutsättningarna inför premiären den 29 juli. Därtill utlovas underhållande intriger, halsbrytande manövrar, krockar, och spektakel i mängder. Något som Hamnen tog del av redan under inspelningen då vi tog en smygtitt bakom kulisserna.

Vinna eller försvinna är alltså en familjeuppgörelse. När Emil och Petra, ägarna till båtvarvet, ska skilja sig kan de inte bestämma vem som ska få det och de enas om att göra bodelningen genom en tävling på Göta kanal, där vinnaren får varvet. Bland alla missöden och utmaningar som uppstår blommar humorn.

Kompetenta människor

Eller som Per Andersson uttrycker det:

– Det känns fantastiskt roligt att få vara en del av Göta kanal 4. Jag minns hur familjen samlades för att se den första filmen när jag var barn och det var som julafton. Att nu få vara med och sätta det klassiska filmkonceptet i en ny kontext känns väldigt fint, och det är extra roligt att få göra det tillsammans med både roliga och otroligt kompetenta människor.

Eva Röse fyller i:

När jag fick frågan om att medverka i en ny Göta kanal sa jag nej eftersom vi redan åkt fram- och baklänges, så att säga. Sen fick jag veta att Emma skulle regissera och så läste jag Richards manus och började garva, vilket jag sällan gör vid läsning. Här har man lagt krut på relationerna och hittat en uppdaterad ingång. Om människor i olika åldrar kan få samlas och skratta igen i biomörkret efter detta år är allt vunnet. I folkets tjänst, så att säga.

Tunga namn

Minst sagt starka karaktärer spelas också av Tomas von Brömssen, Björn Kjellman, Dilan Gwyn, Lottie Ejebrant och Sten Ljunggren.

Filmen Göta kanal – här är den stjärnspäckade trailern

Relaterade artiklar

Per_Andersson_surfbrada_Gota_kanal_4

Göta kanal 4 – Emma Molin om filminspelning med landkrabbor

Gota_kanal

Göta kanal – Sveriges längsta upplevelse fyller 200 år

Gota_Kanal_Okar

Göta kanal – besök från utlandet ökar med 200 procent

Gota kanal sailing

Ytterligare 82,6 miljoner till upprustningen av Göta kanal

Visa 1 Kommentar

1 kommentar till “Göta kanal 4 – här är den stjärnspäckade trailern”

  1. Har inte sett filmen och tänker inte göra det. Precis som med tidigare GötaKanal-filmer så lär väl dessa återupprepas på TV var 14:e dag de närmaste 30-40 åren. Sååå tjatigt och sååå töntigt! Hur kan man mjölka ur en sådan film så länge?

    Svara

Lämna en kommentar