logo-new-hamnen-plus_02-1

Bli medlem i Hamnen Plus och få tillgång till hela testarkivet, alla reportage och kunskapsvideor. 79 kr i månaden som löper tillsvidare utan bindningstid, avsluta när du vill.

Hamnen Plus – Sveriges största videoarkiv med båttester

Genom att bli medlem i Hamnen Plus får du tillgång till 450 tester av båtar och många kunskapsreportage om praktiskt båtliv. 

Hamnen.se har testat båtar sedan 2010 med ambitionen att guida båtälskare till ett lyckat båtliv.

Båtar finns i otaliga former, storlekar och prisklasser och det kan vara en utmaning att hitta rätt.

Uppdraget för Hamnens journalister är att vägleda inför ett av ditt livs största köp och se till att du väljer rätt typ av båt. Men också att testa produkterna och ta reda på om de håller vad producenterna lovar.

Test-av-hyttbåten-Viggo-C10 Hamnen testar motorbåtar, segelbåtar och andra vattenfarkoster med hänsyn till vad tillverkarna lovar att de ska klara av och prestera. Här syns Viggo C10 under test på Öregrundsgrepen.

Mycket av innehållet på Hamnen.se är fortfarande gratis och man behöver inte vara medlem för att följa det dagliga flödet. Men vill man ta del av testerna av våra erfarna reportrar, så kan det vara läge att testa Hamnen Plus.

Som medlem i Hamnen Plus får man inte bara tillgång till testarkivet, man bidrar också starkt till att vi på Hamnen kan utveckla våra redaktionella produkter och fortsätta att testa båtar framöver.

Bli medlem i Hamnen Plus och stöd svensk oberoende båtjournalistik!