Du är här:Hem

Hamnen.se startade 1999 och är idag en av Sveriges största båtsajter. Båtmagasinet med allt från snabb nyhetsrapportering till djuplodade artiklar. Praktiska tips och äventyrliga reportage. Båttester, båtforum, krönikor, bloggar och hamnguider. Här kan man kommentera, diskutera och ställa frågor. Det är också gratis att annonsera ut sin båt, båttillbehör eller att lägga ut sin uthyrningsannons.

Hamnen Play - Vår egen playkanal med reportage, livesändningar, båttester och en hel del galenskaper. Upptäcktsresor, tips och råd, båtmässor, pryltester och föredrag. Båttester gör sig bäst på video. Man får en känsla för hur båten rör sig, hur den svarar på manövrar och hur det är att röra sig ombord. Vi provar lyxjakter för hundratals miljoner till Sveriges vanligaste båtar.

Sven Yrvinds tankar

Prenumerera på Hamnen.ses nyhetsbrev!

Besiktningsman Rybbe

Gäddjägaren från Trosa

Håkan Södergen – tankar om en ny skärgårdsbåt

Hamnen.se Han är en av Sveriges mest meriterade och framgångsrika yachtdesigners med alltifrån lyxyachter på 90 fot till mindre segelbåtar som Carrera och Cayenne och framgångsrika sport- och familjemotorbåtar som Flipper och Uttern i bagaget.

Men det han brinner mest för är skärgårdssegling och här på Hamnen.se kommer han i en egen kolumn att delge sina tankar om hur en modern skärgårdskryssare ska se ut. Bollplank och bödel blir tidigare redaktören för tidningen Segling – Bengt Jörnstedt – och ni läsare.

Lisa på havet

Nostalgikern Anders Værnéus – ny krönikör på hamnen.se

Underkategorier