Sponsrad av Yachtsale

Prestige X60 – friskt vågat och mycket vunnet

Yachtsale

Prestige X60 går sin egen djärva väg vad det gäller fräcka linjer, layout och innovativa lösningar. Allt med den sikte på ljus, volym och hög komfort.

Man kan förstås göra som man alltid har gjort och säkra ett dugligt resultat. Eller så kan man spänna bågen och skapa en båt som sticker ut och erbjuder något mer än bara det förväntade.

Djärv och nyfiken

Här har man kombinerat erfarenheterna från världens största båttillverkare (136 år av båtproduktion) med nya, djärva och nyfikna grepp och skapat en så kallad “explorer yacht” som är rena uppvisningen när det kommer till ljus, volym och hög komfort.

Beach-club ingår

Hemligheten ligger i en layout där alla delar av båten hänger ihop i ett naturligt flöde — utan avbrott och krångliga passager. Salongen (vars stora glaspartier kan öppnas upp både akteröver och åt babordssidan) går naturligt över i ett akterdäck som i sin tur övergår i en så kallad beach-club.

2 x 600 hk

Som förare förfogar man inte bara över 2 x 600 hk CUMMINS QSC 8.3 i en ergonomiskt mycket väl genomtänkt förarmiljö utan har också blixtsnabb access till fördäcket via en sidodörr.

Till detta kommer sociala ytor i mängd och parti där man stundens ingivelse får avgöra var man vill uppehålla sig. Kanske lite häng i loungen på fördäcket? Varför inte ta plats på flybridgen som hör till de förhållandevis största som skådats? Kanske får det ändå bli sol och bad från den ovan nämnda beach-cluben i aktern.

Så fortsätter det och i konceptet ingår också en inredning som i mångt och mycket påminner om en medelhavs-villa och som präglas av lugna färger och på det hela taget en avslappnad miljö.

Ståndsmässig look

Ovanpå allt detta kommer ett utseende som inte skäms för sig med sin negativa framruta och sina fräckt aggressiva och samtidigt ståndsmässiga linjer.

Återigen – Prestige X60 är en explorer yacht som är skapad för utsträckta turer och långa vistelse ombord.

Läs mer hos Yachtsale eller besök dem vid Saltsjö Pir.

Princess-yachts-pa-batmassa

Princess Yachts ställer ut 350 fot lyxbåt på båtmässorna!

I slutet av augusti och början av september syns flera av Princess senaste modeller under...
Ocenais_34.1

Oceanis 34.1 – den perfekta balansgången

På frågan om detta är en snabbseglare eller en komfortabel semesterbåt är svaret helt enkelt...
Antares_Yachtsale

Beneteau Antares – med inbyggd upptäckarglädje

Det handlar om att kunna transportera sig snabbt, säkert och bekvämt till nya utflyktsmål. Men...
Nordkapp_airborne_8

Nordkapp Airborne 8 – RIB för tuffa tag

Grå, rå och kaxig som få. Gott så – men kanske är det ändå båtens...
zodiac-medline-6-8-rib-båt-17

Zodiac Medline 6.8 – den solstänkta ovädersbåten

Sjösäker, stabil, pålitlig och komfortabel. Inget konstigt så långt då detta gäller de flesta RIB:ar....