Sponsrad av Finnmaster

Finnmaster T6 – överträffar dina förväntningar

Finnmaster

Nya Finnmaster T6 är en perfekt kombination av modern toppdesign, praktiska detaljer och sportigt utseende.
Se den på den på båtmässan i Helsingfors och Stockholm!

Båtens dynamiska linjer, stiliga dekaler och förens LED-ljus fulländar ett fartfyllt intryck. Den kraftiga skrovkonstruktionen gör båten till en säker och mångsidig partner på havet – utan att snåla på körupplevelsen. Båten är klassad för en motor på 130-200 hästkrafter.

Förarplatsen är ergonomiskt utformad. Förarsätets justeringsmöjligheter och det vinklade fotstödet möjliggör en bekväm körställning. Alla mätare, brytare och kartplottern är nära till hands. Tonade rutor och mörk mätarpanel minimerar bländande reflektioner från ytorna. Pulpeten framför navigatören är utrustad med ett förvaringsfack och mugghållare. Föraren och navigatören har även varsitt armstöd och förvaringsfack utrustade med mugghållare och USB-uttag.

Det finns oanat stora stuvutrymmen.

 

Vindrutan ger den stora sittbrunnen skydd från vinden och är därför en perfekt plats för avslappnade dagsturer för upp till sju personer. Den rymliga U-formade soffan, navigatörsbänken med svängbart ryggstöd och den justerbara förarstolen ger plats att sitta bekvämt och använda utrymmet mångsidigt. Mitt i sittbrunnen finns ett elegant grått bord som, för maximal avslappning, kan omvandlas till ett solbädd med hjälp av extra dynor – som ingår i standard utrustningen. Som tilläggsutrustning finns det plats för ett 30 liters kylskåp under navigatörsbänken och en 18 liters kyllåda att placera under bänken på SB-sidan.

Gångarna i båten är planerade enligt vårt Smart Design-koncept och är både praktiska och trygga. Åtskilliga teak-laminerade trappsteg, stadiga handtag och den stora badbryggan gör det enkelt att röra sig i båten.

Exempelvis kan man förflytta sig tryggt från ena akterdäcket till det andra på den teak- laminerade bryggången. Under bänkarna finns rikligt utrymme för de tillhörigheter som behövs för en dagstur. Utrymmet i bänken på BB-sidan är så rymlig att till och med vattenskidor får plats. Dynorna hålls på plats även när bänklocken öppnas.

Ryggdynorna kan enkelt omvandlas till en solbädd.

 

I förkabinen finns en rymlig dubbelsäng, säte och bordsyta. Med hjälp av en tilläggsmadrass, som ingår i standardutrustningen, kan sängen förstoras till kabinens hela storlek. I kabinens bakre del finns ett utrymme (63 cm x 87 cm) lagom för bagage. En öppningsbar däckslucka kan installeras på fördäcket för extra ljusintag och komfort.

Finnmaster T6 har en omfattande standardutrustning, exempelvis: Sea Star-hydraulstyrning, komplett teak-serie, bord, två-delat kapell, fendrar med tillhörande skyddspåsar samt 9” kartplotter. Båten är utformad och tillverkad med varje detalj i åtanke. Inredningen är tillverkad i högkvalitativt SilvertexTM-tyg. Även armaturer, beslag, handtag och andra detaljer är valda med omsorg och är väl testade. Den vackra utformningen, praktiska utrymmeslösningar, effektiva
motoralternativ och det stadiga och ekonomiskt utformade skrovet gör båten till en trygg och värdig partner på havet.

Se mer på finnmaster.fi.