Sponsrad av Grandezza

Grandezza 37 CA – perfekt för skandinavien

Grandezza

Med stora glasytor och fantastisk flexibilitet leverar Grandezza otrolig komfort oavsett väder.
Se Grandezza 37 CA på båtmässan i Helsingfors och Stockholm.

Med sina eleganta linjer är Grandezza en verklig blickfångare. Men bäst kommer den ändå till sin rätt för dem som befinner sig ombord. För här finns fantastiskt tilltagna sociala ytor och utsikten är vidsträckt – oavsett var ombord man befinner sig.

Salongen och sittbrunnen i aktern formar tillsammans ett generöst socialt utrymme för avkoppling. Här slås man direkt av ljuset och rymligheten med panorama-takluckor i både fören och aktern.

Vid förarplatsen finns en stor sidodörr av glas och det går snabbt att ta sig ut, vilket gör att tilläggningsmanövrarna löper smidigt. Dörren ger också extra ventilationsmöjlighet.

Grandezza byggs helt och hållet i Finland.

 

Skarndäcket är brett och nedsänkt för att man ska kunna röra sig säkert. På fördäck hittar man en stor soffa som lätt kan göras om till solbädd – detta är något man oftast bara hittar på betydligt större båtar.

Grandezza 37 CA har moderna linjer med sydeuropeiska inslag, men varvet är rakt igenom finskt.

Stora takluckor och fantastisk utsikt genom stora glaspartier är ett signum för Grandezza 37 CA.

Materialen och kvalitetskänslan är svårslagen och byggmetoderna moderna. Skrovet är vakuuminjicerat och tillverkat med riktade fibrer, vilket ökar vridstyvheten, gör det betydligt lättare och fem gånger starkare än traditionellt byggda skrov. Effekten blir att båten går väldigt tyst.

Grandezza 37 CA är lättdriven. Den gör över 35 knop i toppfart och har en marschfart på 28 till 30 knop.

Båten är utrustad med ett stort kök och det finns gott om stuv – även till riktigt stora saker som cyklar och grillar. Eller varför inte en vinkällare?

Mer info på grandezza.fi.