Sponsrad av Versadock

Versadock – smidig förtöjning med båten på det torra

Versadock

För den som vill slippa bottenmålning, sjösättning, torrsättning och krångliga tilläggningar är Versadock svaret. Visas på Marstrand Motorboat Show den 26-28 augusti.

En brygga som på bästa lego-manér byggs ihop och anpassas exakt efter dina behov. Redan där fångar Versadock vår uppmärksamhet. När man sedan betänker vad detta gör i förlängningen så framstår det allt mer som ett genidrag.

Slipp bottenmålning och sänk bränsleförbrukning

Att bottenmåla sin båt är både jobbigt och slaskigt och ofta inte det bästa för miljön. Men att strunta i det brukar resultera i större motstånd genom vattnet, lägre fart och högre förbrukning. Förvarar man sin båt på det torra slipper man allt det där.

Stabilt och enkelt vid bryggan

Tänk att slippa allt vad bottenmålning heter. För att inte tala om att båten ska frysa fast alternativs slita sig? Och tänk för all del på möjligheten att slippa balansera med matkassar på smala skarndäck. Bara för att nämna några fördelar.

Både för segel- och motorbåtar

Ju mer vi gräver i detta desto mer frestande blir tanken att bara kunna köra upp båten på bryggan och bara kliva iland utan trassel med tampar. Lika enkelt är det förstås när man ska iväg med båten igen. Starta bara motorn och lägg i backen. Häpp!

Versadocks bryggsystem fungerar för både motorbåtar, segelbåtar och som badbrygga.

Versadock kan anpassas och byggas ut precis efter behov för motor. Såväl som segelbåtar och klarar båtar upp till två ton. Men det stannar inte där då möjligheterna visar sig vara ännu fler än så.

Se mer på Versadock.se eller live på Marstrand Motorboat Show 26–28 augusti.