Bayliner 2858 – flybridge till budgetpris

Gustav Morin

Gustav Morin


Har man en budget på max 400 000 kr och målet är att få en flybridgebåt som lätt sväljer en hel familj, så borde Bayliners 28-fotare vara ett hett val.
Vi testar om tesen håller.

Bayliner 2858 och uppdaterade Bayliner 288 är två riktigt heta alternativ på begagnatmarknaden för familjer som vill få mycket båt för relativt lite pengar.

Det vill ju alla. Men någonstans finns en förklaring till det låga priset. Stämmer månne Bayliners skamfilade rykte eller finns det en nyanserad förklaring?

Vi lånar ett välhållet exemplar av Eriksson Marine Scandinavia och ger båten en match för att ta reda på var varvet sparat in – och vad det i så fall betyder för konsumenten.

Därtill blickar vi tillbaka och förhör 1980-talets båtsäljare som under två otroliga år fick sälja fler Bayliner än vad många andra båtnasare bara kommer att få drömma om.

Aquador 23 PuffSe videon när vi testar storsäljaren Aquador 23 DC.

Flipper 630 OC PuffHT eller hyttbåt. Om du vill ha det bästa av två världar kan en ”Open Cabin” vara rätt väg. Eller? Se videon när vi testar Flipper 630 OC:

Yamarin 64 DC Eriksson Marine 3Yamarin är kända för fina sjöegenskaper och hög kvalitet. Se videon när vi testar hur Yamarin 64 DC står sig som begagnad. 

Aquador 26 PlayAquador 26 DC är närapå lika populär som sin lillasyster på 23 fot. Se videon när vi testar!

batar_Tester_motorbatar_2016_Bayliner_2858_Bayliner_2858_-_test_av_begagnad_båt

Relaterade artiklar

Begagnad-bat-2

Köpa båt – så hittar du rätt!

voyage photography

Galeon 410 HTC – fortsätter att vika ut sig!

nyheter_2018_Blocket_Ingang_BlocketIngang

Hetaste begagnade båtarna just nu!

Spektakulart_2015_Snipa_med_V8_Snipa_med_V8

Snipan är Sveriges populäraste båt!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar