Hamnen.se redaktionell partner till Allt för sjön

Redaktionen

Redaktionen

Hamnen Stockholmsmassan 1Nu ingår Nordens ledande båtmässa samarbete med det största båtmagasinet på webben – Hamnen.se. Genom gemensamma kampanjer i sociala medier är målet att höja intresset för båtliv och ge mässbesökarna en ännu bättre upplevelse.

Foto: OMBILD.

Hamnen.se kommer från och med januari att testa, filma och berätta om båtar och båtprylar som kommer att ställas ut på Allt för sjön 28 februari – 8 mars.

– Vi vill skapa nyfikenhet för båtarna och prylarna som visas på mässan och berätta för besökarna hur båtarna känns och ser ut i sitt rätta element – på vattnet – innan de får uppleva dem live på mässan, berättar Gustav Morin, chefredaktör för Hamnen.se.

Purfärska XO 250 från Finland är en ögonbrynshöjare för alla aluminiumfrälsta.

– Vi vet att båtmänniskorna inte går i ide under vintern, det är ett intresse som brinner året om. Vår trafik är i princip densamma sommar som vinter. Därför drar vi igång redan efter nyår och berättar om båtar som kommer till mässan och åker runt i Europa för att testa och filma de allra nyaste modellerna, säger Gustav Morin.

Flerskrov är hetare än någonsin och Dragonfly kommer med en ny 25-fotare som passar perfekt in i Allt för sjöns inriktning på små enkla och roliga segelbåtar.

Årets tema för Allt för sjön är ”Nyhetast” och det kommer att finnas många helt nya båtar som presenteras. Inte minst nya Nimbus 305 Coupé, XO 250, Sargo 31, Buster Magnum M5 och XXL, Bella 600 BR, Agapi 950, Far East 28 och Dragonfly 25, för att nämna några.

– Det blir också ett par dragplåster utöver det vanliga som vi håller hemliga en stund till, lovar Hanse Thorslund, projektchef för Allt för sjön på Stockholmsmässan.

Helt nya Far East 28R är en racer av rang som eliten förälskade sig i under premiären på China Cup i höstas. Trots grym prestanda har den ett överkomligt pris. 

Mässan blir större än i fjol med bland annat en storsatsning av den finländska båtindustrin med flera stora montrar.

Finska Sargo ställer ut en ny hyttbåt som är lika behaglig på sommaren som på vintern. 

 

Buster är alltid ett riktigt dragplåster och i år kommer de med ett par nya modeller. Bland annat XXL på bilden och heta Magnum M5.

Bella 600 B och BR heter två nya finska styrpulpetare med funktion i fokus.

– Redan på entrétorget kommer besökarna att mötas av en ny stor nyhetsmonter med det allra ”nyhetaste” säger Hanse Thorslund.

Här kommer Hamnen.ses redaktion att husera i en monter som rymmer både redaktion och studio. Här får besökarna se båttester och båtreportage på en enorm skärm. De kan också se intervjuer med båtprofiler, bolla reportageidéer och ställa alla tänkbara båtfrågor till reportrarna.

Båtmänniskor på webben
Hamnen.se bedriver journalistisk verksamhet med underhållsinriktning. Målet är att förmedla glädjen och öka kunskapen om båtlivet. Allt material är gratis och webben är verktyget.

I en tid då tidningarnas upplagor rasar och tv-tittandet minskar så blir webben allt starkare. Tillsammans med Hamnen.se utvecklar nu Allt för sjön sin webbnärvaro ytterligare.
Gagnar branschen

De flesta företag är numera aktiva på webben och har både Facebooksidor och nyhetsbrev. 
Genom Allt för sjöns samarbete med Hamnen.se kommer utställare och besökare att få ta del av högkvalitativt material i form av videoreportage, bilder och artiklar.

Nya Nimbus  305 Coupé lär charma många familjer.

Ett nytt koncept kommmer från Sverige med Agapi 950 WA.

Se videor på båtar som ställs ut på Allt för sjön och som Hamnen.se testat:
Viggo X8 , Anytec 868 Cab, Yamarin Cross 75 BR, Chris Craft 25, Nordkapp 705, Ockelbo B16, Axopar 28, Nimbus 21 Nova, Uttern D77, XO 270, Anytec 747, Finnmaster T8Evinrude G2.

Håll er uppdaterade på Hamnen.se för artiklar och videor med båtar som kommer att ställa ut på Allt för sjön, följ oss via nyhetsbrev (se nedan) eller Facebook.

massa_Alltforsjon2014_Pressrelease_Hamnen_Stockholmsmassan_1

Relaterade artiklar

Allt för sjön

Båtmässorna bommar igen och satsar digitalt

Allt for sjon

Allt för sjön stängs på grund av Coronaviruset

nyheter_2016_DragspelsHellman_Ingang_HellmanIngang

Dragspels–Hellman är på rymmen!

batprylar_2016_RaymarineRadar_Ingang_RayRayIng

Raymarine Quantum – ny radar för vanligt folk

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar