Coola surfshorts med vattentät ficka

Gustav Morin

Gustav Morin

Båtliv och vattensport är fyllt av risker. Åtminstone för fuktkänsliga prylar som bilnycklar och mobiltelefoner. Tar man inte med sig dem i plurret riskerar de att bli stulna. Nu finns en smart och snygg lösning.

Under en handduk, i en sko eller kanske bakom ett bildäck. Idéerna på gömställen för mobilen, plånboken och bilnycklarna är ofta lika många som de är dåliga. Och att ta med sig grejerna ut på vattnet när man ska vindsurfa, bada eller bara när man ska ombord på en båt, slutar sällan bra om man inte stoppar dem i något otympligt vattentätt fodral.

Tänk om man bara kunde ha kvar grejerna i fickan som man brukar.

Den tanken tog gänget bakom ”Stash Incorporated” tillvara på och har nu skapat ett gäng olika plagg med helt vattentäta fickor. Det främsta och enligt mig mest användbara plagget är surfshortsen.

Själva fickan lär vara producerad i samma material som håller vatten i ryggsäckar, t ex Camelbaks, och är helt vattentät. Uppfinnaren har helt enkelt bara vänt på konceptet.

Stor ficka
Öppningen är tillräckligt stor för att proppa ner de flesta typer av telefoner och själva locket är inte bara solitt utan ger plagget en tuff look som skiljer dem från mängden.

Jag har inte fått testa shortsen än men de enda faktorerna jag ser som kan hålla dem ifrån att bli en dundersuccé är att de inte är tillverkade i ett bra stretchmaterial (att köpa surfshorts som inte är i stretch är som att köpa skor utan sula). Nummer två är om locket till fickan och fickan i sig känns klumpig.

Återkommer efter test.

Stashpocket De viktigaste prylarna får plats i shortsen.

stashpocket Stash pocket är ett projekt som är under utveckling och marknadsförs tillsammans med massor av andra undergrounduppfinnare på www.kickstarter.com.

bloggare_adrenalin_Stashpocket_Stashpocket_1

Relaterade artiklar

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar