Sponsrad av Finnmaster

Finnmaster R6 – friheten regerar!

Finnmaster

Finnmaster uppfyller drömmen om den perfekta fritidsbåten med nya modellen R6 som ställs ut på Båtmässan Allt för sjön i Stockholm. 

Nyheten Finnmaster R6 passar utmärkt till såväl vattensporter som till dagsturer, fiske eller som förbindelsebåt. Denna bowrider är mångsidig och enkel att röra sig i med flera sköna ställen att hänga på och många praktiska detaljer som gör färden enklare och tryggare för hela familjen.

Standardutrustning är omfattande och inkluderar bland annat eleganta LED-framlyktor, bord, fendrar med tillhörande skyddspåsar samt 9” kartplotter.

Den rejäla vindrutan ger ett bra skydd till både förare och passagerare i aktern. Förarplatsen är ergonomiskt utformad med justeringsmöjligheter för sätet som tillsammans med det vinklade fotstödet möjliggör en bekväm körställning.

Stora ytor och enkla smarta lösningar är Finnmasters signum.

 

Alla mätare, brytare och kartplottern är nära till hands. Tonade sidorutor och mörk mätarpanel minimerar bländande reflektioner från ytorna. Pulpeten framför navigatören är utrustad med ett handskfack. Föraren och navigatören har även armstöd och förvaringsfack utrustade med mugghållare och USB-uttag.

Den rymliga sittbrunnen skyddar från vind och möjliggör för upp till sex personer att sitta skönt och umgås.

Sittgruppen består av en U-formad soffa, navigatörsbänken med svängbart ryggstöd och den justerbara förarstolen. Mitt i finns ett stilfullt grått bord.

Med hjälp av tilläggsdynor, som ingår i standardutrustningen, kan soffan lätt omvandlas till en solbädd för ökad avslappning. Som tillval finns ett 30 liters kylskåp som ryms under navigatörsbänken och en 18 liters kyllåda att placera under bänken på SB-sidan.  Det finns alltå plats för allt som kan behövas med för en lyckad dagstur.

Kapellet är två-delat och förvaras i kapellgaraget bakom akterbänkens ryggstöd.

I båtens för finns ytterligare en mysig och skyddad sittgrupp som med extra dyna kan bäddas ut till ett soldäck. Till fören kommer man enkelt genom dörren i vindrutan.

Finnmaster så kallade Smart Design-lösningar ökar bekvämligheten och säkerheten.

Det finns tre ankarboxar, en i fören två i aktern. Inuti bänkar och trappsteg finns rymliga förvaringsutrymmen. Inuti akterbänken på BB-sidan finns ett rejält utrymme som rymmer till och med vattenskidorna och bänkarna i fören når ända in under pulpeterna.

Ombordstigningen har förenklats med praktiska instegsstegen i både fören, aktern och sidorna. Dessutom kan man förflytta sig tryggt från ena akterdäcket till det andra via bryggången.